1 Jaar Friendly Test, 10% extra kassakorting! ✓ Gratis verzending binnen NL ✓ Discreet verzonden ✓ Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis! ✓ Zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar!

Onze Donaties

Friendly Test doneert 10% van de gehele omzet aan een goed doel gekozen door de Niet vanzelf zwanger community. In het eerste jaar hebben wij ervoor gekozen om een deel van onze omzet te doneren aan Make a Wish Nederland. Ons doel is om in het eerste jaar €1000,- te kunnen doneren.

Voortgang streefbedrag

1.8%

Bijgewerkt op: 12-05-2020

Stichting Make a Wish

Store image

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en vertrouwen geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maken wij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan.

Meer informatie
Oprichters Friendly Test

Als zwanger worden niet 1,2,3 gaat gebruik je heel veel zwangerschaps- & ovulatietesten. Hierdoor zijn wij op het idee gekomen om zelf een zwangerschapstest en ovulatietest op de markt te brengen. Het doel van Friendly Test is iets terug te doen voor de maatschappij. Met Friendly Test combineren wij eventueel geluk met liefdadigheid! Door het testen met een Friendly Test gaat 10% van de order waarde naar stichting Make a Wish Nederland!

Onze testen