✓ Gratis verzending binnen NL ✓ Discreet verzonden ✓ Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis! ✓ Zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar!

Over Friendly Test

Wij van Friendly Test zijn ontstaan vanuit een initiatief van Niet Vanzelf Zwanger. Niet Vanzelf Zwanger is een platform speciaal ontwikkeld voor stellen die kampen met vruchtbaarheidsproblemen. Dit platform is opgericht door Laura & Jurriën Kwint. Wij, Laura en Jurriën, zitten momenteel midden in ons traject om onze diep gekoesterde kinderwens in vervulling te laten gaan. Op het moment dat wij realiseerden dat zomaar zwanger worden voor ons niet zo vanzelfsprekend was, zijn wij een langdurig proces ingegaan met veel angst en onzekerheid. Tijdens deze periode kwamen wij erachter dat er in deze tijd nog steeds een groot taboe heerst over de (nog) onvervulde kinderwens of het ongewenst kinderloos zijn. Omdat wij zelf de behoefte voelden om vruchtbaarheidsproblemen juist wél bespreekbaar te maken, hebben wij het platform Niet Vanzelf Zwanger opgericht.

Oprichters Friendly Test

Het platform Niet Vanzelf Zwanger

Voor veel meer stellen dan je denkt, is zwanger worden niet vanzelfsprekend. Vaak duurt het heel erg lang en in deze tijd kun je ontzettend onzeker worden over de vraag waarom het niet lukt. Vaak praten mensen er dan liever niet over, terwijl het delen van ervaringen en tips juist heel behulpzaam kan zijn. Tijdens ons eigen vruchtbaarheidstraject om kinderen te krijgen, merken wij dat er nog steeds weinig wordt gesproken over vruchtbaarheidsproblemen.

Daarnaast merken we dat ook naasten het heel moeilijk vinden om hierover te praten. Ons proces om onze kinderwens in vervulling te laten gaan, is nog in volle gang en ondertussen lopen we al ruim 1,5 jaar bij een fertiliteitscentrum. 5,5 jaar geleden ben ik al gestopt met de pil en door middel van het platform Niet Vanzelf Zwanger neem ik lezers mee in ons eigen IVF traject. Hiermee wil ik bijdragen aan het meer bespreekbaar maken van het feit dat voor veel stellen zwanger worden een stuk lastiger is dan je denkt.

Onze testen

De liefste zwangerschapstest en ovulatietest

Store image

Ondanks dat veel stellen liever niet praten over hun vruchtbaarheidsproblemen, zijn er in Nederland 1 op de 6 stellen die te maken krijgen met fertiliteitsproblemen. Iedereen die zijn of haar kinderwens in vervulling wil laten gaan, kan dit overkomen. En daarom zijn wij Friendly Test gestart. Als zwanger worden niet zo makkelijk gaat als je zou willen, gebruik je heel veel zwangerschapstesten en ovulatietesten. Hierdoor kregen wij steeds meer de gedachte om zelf een zwangerschapstest en ovulatietest op de markt te gaan brengen.

Stel gerust al je vragen!

Wij van Friendly Test staan voor jou klaar wanneer je zwangerschapstesten of ovulatietesten wilt kopen. Op onze site vind je alle informatie die je nodig hebt bij het kopen van een zwangerschaps- of ovulatietest. Daarnaast vind je bij Friendly Test ook diverse voordeelpakketten. Deze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld voor iedereen die probeert zwanger te worden. Door middel van de juiste hoeveelheid zwangerschapstesten en ovulatietesten per maand, heb jij altijd de nodige materialen in huis. Heb je nog vragen voor ons? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op!